Πως προέκυψε το όνομα της βιοτεχνίας μας “Fixygon”

Έψαχνα για ένα όνομα το οποίο να προφέρεται εύκολα, να σχετίζεται με τα αντικείμενα της επιχείρησης αλλά και να είναι το μοναδικό παγκοσμίως.

Έτσι λοιπόν, πριν από δύο μήνες περίπου, η αδελφή μου Ευαγγελία Καρκαλέτση και γω, βγήκαμε για καφέ με όλα τα σχετικά τεχνολογικά μέσα (tablet, κινητά) στην παραλία της Χαλκίδας. Εκεί της ζήτησα να με βοηθήσει επάνω σε αυτό το θέμα και έτσι πρότεινε να σημειώνουμε σε ένα χαρτί, όλα τα αντικείμενα που αφορούν την επιχείρηση για να βρεθεί ο κατάλληλος συνδυασμός.

Γράψαμε  τις παρακάτω λέξεις:

– Electronics
– Repairs
– Fix
– Laboratories
– Studio
– Animation
– Technology
– Polygon

Από τις παραπάνω λέξεις κάναμε αρκετούς συνδυασμούς. Όμως κρατήσαμε αυτό που πρότεινε η αδελφή μου δηλαδή τη λέξη “Fixygon”, που προέρχεται από τις λέξεις “Fix” (επισκευή) και “Polygon”. Από τη λέξη “Polygon” κρατάμε τα τέσσερα τελευταία γράμματα “ygon” και τα προσθέτουμε στη λέξη “Fix”. Η λέξη “Fιxygon” όντως προφέρεται εύκολα, περιγράφει τις δραστηριότητες της επιχείρησης και είναι μοναδική παγκοσμίως.

Για εσάς που ρωτάτε τι σχέση έχει η λέξη “Polygon” με τα αντικείμενα της επιχείρησης, σας λέμε ότι τα “Polygons” ή “πολύγωνα” στα ελληνικά, είναι το μικρότερο δομικό στοιχείο στο χτίσιμο των μοντέλων σε υπολογιστή για τη δημιουργία κινουμένων σχεδίων που όντως η επιχείρησή παράγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.