Επισκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης

Παρακολουθείστε την στο κανάλι της Fixygon στο Youtube
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1/5/2021

Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για σχεδόν κάθε σας ανάγκη

Τρεις μήνες εγγύηση σε κάθε επισκευή

Κορυφαία ελληνική παραγωγή animation

Απομακρύνεται πτηνά και τετράποδα ζώα από τις καλλιέργειες σας με τον δημοφιλή repeller υπερήχων της Fixygon
Κυκλοφόρησε Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Υπερσύγχρονο εργαστήριο επισκευής και κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών

Ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο animation studio. Πανίσχυρο workstation ακόμα και για την πιο απαιτητική παραγωγή.

Το μοναδικό blender για όλα…

Και δεν εννοούμε βέβαια το πολυμίξερ που μπορεί να έχει ο καθένας στο σπίτι του για να ανακατεύει τα υλικά για το κέικ. Μιλάμε για ένα πολύ δυνατό λογισμικό (πρόγραμμα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή), το οποίο μπορεί να δημιουργεί ταινίες κινουμένων σχεδίων 3D και όχι μόνο.

Με το Blender μπορεί κανείς να κάνει από απλή επεξεργασία video και montaz, έως και τις πιο ρεαλιστικές ταινίες τρισδιάστατων κινουμένων σχεδίων (3D) με εφέ υψηλών προδιαγραφών που ακόμα δεν έχουμε φανταστεί. Δεν αφήνει όμως απ’ έξω και αυτούς που θέλουν να σχεδιάσουν παιχνίδια σε υπολογιστή αφού επιτρέπει τη δημιουργία του πιο πολύπλοκου παιχνιδιού χωρίς να γράψουν ούτε μία γραμμή κώδικα, παρόλο που υποστηρίζει τη γλώσσα python για αυτούς που θέλουν να κάνουν μια πιο σοβαρή δουλειά.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι το πρόγραμμα αυτό διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ με την άδεια GNU, εφόσον χρεοκόπησαν τα ολλανδικά στούντιο που το ανέπτυσσαν “NeoGeo και Not a Number Technologies (NaN)”. Την ανάπτυξη του Blender είχε αρχίσει ο Ton Roosendaal, που τώρα είναι πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος blender. Ένα τμήμα του ιδρύματος αυτού είναι το Βlender Animation Studio, που ως τώρα έχει βγάλει αξιοσημείωτες ταινίες 3D μικρού μήκους. Αξίζει να τις δείτε όλες από το κανάλι “Blender Animation Studio” στο YouTube.

Η Fixygon αποφάσισε την εγκατάσταση αυτού του προγράμματος στους υπολογιστές της και την εξαγωγή της ταινίας “Η Αγάπη και το μαγεμένο δάσος” με αυτό. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι έχει υπέροχα χαρακτηριστικά για παραγωγή ταινιών που σε αντίστοιχα άλλα λογισμικά θα έπρεπε κάποιος να πληρώσει έξτρα χρήματα για να τα αποκτήσει.

FIXYGON
Χαράλαμπος Καρκαλέτσης

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.