Επισκευή ηλεκτρονικών ειδών

Κορυφαία παραγωγή γραφικών

Υπερσύγχρονο εργαστήριο επισκευής ηλεκτρονικών συσκευώνΜπορούμε να δημιουργούμε τα ωραιότερα μέρη του κόσμου!

Διαθέτουμε το πιο προηγμένο στούντιο κινουμένων σχεδίων στην Ελλάδα

Κατασκευάζουμε σχεδόν κάθε ηλεκτρονικό είδοςΚατασκευή ηλεκτρονικών πλακετών για κάθε τι που χρειάζεστε...

Δωρεάν μαθήματα επεξεργασίας video με το Blender

Μία εντελώς δωρεάν προσφορά από τη Fixygon προς όλους εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε να κάνετε τα δικά σας video είτε για το youtube, είτε να τα μοιράζεστε με φίλους σας είτε να βάλετε τις βάσεις για επαγγελματικές εργασίες.

Από Τετάρτη 25 Απριλίου και κάθε εβδομάδα θα ανεβαίνει στο κανάλι της Fixygon στο YouTube από ένα video μάθημα (tutorial) για το πως να κάνετε μοντάζ – επεξεργασία video με το δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα Blender καθώς και με κάποια βοηθητικά επίσης δωρεάν προγράμματα που χρησιμοποιούμε εδώ στη Fixygon. Θα διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε καθόλου χρήματα για αγορά προγραμμάτων ή άλλον εξοπλισμό, αρκεί να έχετε έναν υπολογιστή και μία κάμερα για να γυρίζετε τα video σας.

Ελπίζουμε ότι θα είναι μια ευχάριστη διδακτική εμπειρία για όλους που θα κρατήσει κάπου 10 εβδομάδες. Τα μαθήματα θα είναι πολύ σύντομα (κάπου 4 – 6 λεπτά το καθένα) ενώ θα έχετε μία ολόκληρη εβδομάδα χρόνο να εξασκηθείτε, να δοκιμάσετε τις τεχνικές, και να αφήσετε τις απορίες σας με σχόλιο ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο στη Fixygon.

FIXYGON
Χαράλαμπος Καρκαλέτσης

Share

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *