Επισκευή ηλεκτρονικών ειδών

Παρακολουθείστε την στο κανάλι της Fixygon στο Youtube
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1/5/2021

Κατασκευάζουμε σχεδόν κάθε ηλεκτρονική συσκευή κατά παραγγελία

Τρεις μήνες εγγύηση σε όλες τις επισκευές μας με την εξαιρετική ποιότητα Fixygon

Κορυφαία ελληνική παραγωγή animation

Απομακρύνεται πτηνά και τετράποδα ζώα από τις καλλιέργειες σας με τον δημοφιλή repeller υπερήχων της Fixygon

Κατασκευή ηλεκτρονικών πλακετών για κάθε τι που χρειάζεστε

Πως ξεκίνησα

   Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, έως και σήμερα, πάντα μου έκαναν εντύπωση οι ηλεκτρονικές συσκευές όσο αφορά τον ξεχωριστό τρόπο που η κάθε μια λειτουργεί.

   Στα σχολικά μου χρόνια ήμουν πολύ καλός στα μαθήματα θετικής – τεχνολογικής κατεύθυνσης πράγμα που ευνόησε να κατανοήσω καλύτερα πολλές έννοιες πάνω στα ηλεκτρονικά. Αυτό γιατί τα τελευταία είναι μέρος του φυσικού κόσμου και η γλώσσα του φυσικού κόσμου είναι τα μαθηματικά.

   Όταν μεγάλωσα λίγο, άρχισα να βάζω στο δωμάτιό μου βασικά εργαλεία και μηχανήματα που έχει ένα ηλεκτρονικό εργαστήριο και έκανα εξάσκηση, φτιάχνοντας διάφορα ηλεκτρονικά κυκλώματα που έβρισκα σε βιβλία, για να μελετώ τον τρόπο λειτουργίας τους.

   Μετά το λύκειο, πέρασα στο ΤΕΙ ηλεκτρονικής στην Αθήνα. Εκεί είδα πράγματα που ήδη είχα γνωρίσει μόνος και άλλα τα οποία ήταν πρωτοφανή. Τα εργαστηριακά μου όργανα γινόντουσαν όλο και περισσότερα κυρίως όσο αφορά τις ηλεκτρονικές κατασκευές.

   Το 2015, απέκτησα το δίπλωμα του τεχνικού ηλεκτρονικών συσκευών από την computerNetSolution θέλοντας πολύ να ασχοληθώ και με τις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών.

   Η αγάπη μου όμως για τα παιδιά και το παραμύθι, με έκανε να ασχοληθώ και τελικά να μάθω τη σχεδίαση γραφικών και animation καθώς και την επεξεργασία video. Έτσι λοιπόν από τον Ιούνιο του 2012 με μόνο δάσκαλο το διαδίκτυο, ξεκίνησα την εκμάθηση και αυτού του αντικειμένου, ενώ οι έρευνες γινόντουσαν σε έναν παλιό ηλεκτρονικό υπολογιστή μέχρι να ολοκληρωθεί η εκμάθηση.

   Το Φεβρουάριο του 2016 απέκτησα ένα δυνατό workstation και η πρώτη επίσημη ταινία κινουμένων σχεδίων, “Η Αγάπη και το μαγεμένο δάσος” βρίσκεται κιόλας στην παραγωγή με πρώτη προβολή στο Φεστιβάλ animation της Κρήτης “Chaniartoon”, 11 – 20 Σεπτεμβρίου 2020.

   Σήμερα η Fixygon, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο και διαρκώς εξελίξιμο εργαστήριο, το οποίο καλύπτει και τους τρεις παραπάνω τομείς: Επισκευή και κατασκευή ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και παραγωγή ταινιών κινουμένων σχεδίων.

Share