Επισκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης

Παρακολουθείστε την στο κανάλι της Fixygon στο Youtube
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1/5/2021

Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για σχεδόν κάθε σας ανάγκη

Τρεις μήνες εγγύηση σε κάθε επισκευή

Κορυφαία ελληνική παραγωγή animation

Απομακρύνεται πτηνά και τετράποδα ζώα από τις καλλιέργειες σας με τον δημοφιλή repeller υπερήχων της Fixygon

Υπερσύγχρονο εργαστήριο επισκευής και κατασκευής ηλεκτρονικών συσκευών

Ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο animation studio. Πανίσχυρο workstation ακόμα και για την πιο απαιτητική παραγωγή.

Επερχόμενες συσκευές

Σε αυτή τη σελίδα αναφέρονται οι μελλοντικές παραγωγές ηλεκτρονικών συσκευών από τη Fixygon.

Repeller ζώων με υπέρηχους

Ο έξυπνος τρόπος για να κρατάτε μακρυά σχεδόν οποιοδήποτε ζώο από το σπίτι σας ή τις καλλιέργειες σας. Εκπέμπει συγκεκριμένα φάσματα συχνοτήτων που ανήκουν στους υπερήχους που μπορούμε να επιλέξουμε για οποιαδήποτε κατηγορία ζωντανών μας ενδιαφέρει. Τετράποδα ζώα, πτηνά, έντομα, τρωκτικά και άλλα. Μπορούν να ενεργοποιούνται ταυτόχρονα όσες κατηγορίες θέλουμε. Οι ήχοι που εκπέμπει δεν ακούγονται από τον άνθρωπο (υπέρηχοι) εκτός αν επιλέξουμε μία συγκεκριμένη κατηγορία πτηνών που τρομάζουν σε συχνότητες ακουστικές. Υπάρχει έλεγχος έντασης γι’ αυτό και συνήθως χρησιμοποιείται σε χωράφια για να κρατά κάποια είδη πτηνών μακρυά από τις καλλιέργειες και βρίσκονται συνήθως μακρυά από σπίτια.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Μοντέλο συσκευής: REP70US
Παραγωγή: Fixygon

Ενισχυτής μακρών και μεσαίων κυμάτων RF 10ΚΗz – 2MHz

Ένας ενισχυτής σε τάξη C κυρίως για όσους πειραματίζονται ή χρειάζονται για επαγγελματικούς σκοπούς εκπομπή χαμηλών ραδιοσυχνοτήτων. Δέχεται 5Vp-p έως 15Vp-p / 0,01W – 0,05W στην είσοδό του και μπορεί να εκπέμπει έως 100W στην έξοδο σε οποιαδήποτε συχνότητα μεταξύ 10KHz – 2MHz. Η ισχύς εξόδου μπορεί να ρυθμιστεί, ενώ παρέχεται ηλεκτρονική προστασία σε περίπτωση βραχυκυκλώματος ή όταν η ισχύς ξεπεράσει τα 100W. Μπορεί να τροφοδοτείται από 220V /50Hz AC ή 12V DC.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Μοντέλο συσκευής: RFA100C

Παραγωγή: Fixygon

Εκπαιδευτικό κιτ ρομποτικής

Ένα εκπαιδευτικό ρομπότ αμαξίδιο για μαθητές και εκπαιδευτικούς ρομποτικής που μπορεί να βοηθήσει στην εκμάθηση του συγκεκριμένου αντικειμένου. Βασισμένο σε μικροελεγκτή AVR που μπορεί να προγραμματιστεί μέσω USB σε γλώσσα assembly ή C.

Διαθέτει 6 αισθητήρες υπερύθρων, 6 αισθητήρες φωτός, μπορεί να μιλήσει (εκφωνεί ηχογραφημένα μηνύματα) ανάλογα με τον προγραμματισμό και τις συνθήκες, όπως για παράδειγμα “εμπόδιο εμπρός” όταν μπροστά του εντοπίζει εμπόδιο. Μπορεί επίσης να εμφανίσει γραπτά μηνύματα σε οθόνη LCD 2×16 χαρακτήρων.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Μοντέλο συσκευής: CARBOT812

Παραγωγή: Fixygon

Share